Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Notering

 

 

det är inte vad du säger

det är inte vad du gör

som folk ser upp till

det är vem du är




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-21 16:44



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Det är viktigt att respektera och acceptera sig själv som den man är!
2019-05-22

  Bodingen VIP
"Vem är du, vem är jag, levande charader"...
2019-05-21

  Kungskobran VIP
Fråga min inte vad jag gör
fråga min vem jag är
2019-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP