Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: KARIM AL ABDALLAH


SÅ JAG GÅR UT

Så jag går ut

bland kött och blod igen

och får en försmak

utav himmelen

Jag hade misslyckats 

så kapitalt

Men nåden gäller och

det är basalt

 

Så jag gick ut

bland kroppar och problem

som en benådad

poesibohem

Tillfyllestgörandet

är alltid störst

och därför söker jag

Guds Rike först

 

 

LARZ GUSTAFSSON 21/5 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 131 gånger
Publicerad 2019-05-21 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP