Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Romarbrevet 10:17


TRON KOMMER AV ATT HÖRA

Tron kommer av att höra

Och jag är idel öra

Det sås små frön i jorden

De levande Gudsorden

Ett vetekorn ska jordas

Processen ska fullbordas

 

LARZ GUSTAFSSON 21/5 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2019-05-21 18:32



Bookmark and Share


  AKT VIP
Den som tror skall finna. Den som söker ska finna ro.
2019-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP