Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur dödar man ett barn?


Man säger: Jag älskar dig inte.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-21 19:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant!

2019-05-22

  Sturesdotter
Känslomässig död präglar. Stark!
2019-05-22

    ej medlem längre
Så sant. Träffade i hjärtat.
2019-05-21

  Öknens Ros VIP
Det grymmaste av allt.
2019-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP