Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HOPP

Hipsterknorr på livet
prästkragen slokar
nybruten ur krukan
sitter den bak örat.

cigarren nytänd
skapar doftmoln

medborgare
kräv dina
rättigheter
utan strid

med ödmjukt fördunklad
Hippokratisk dimma
blir framtidsideologin
en skatt att meditera över

© Bosse 22 maj 2019.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-21 19:41



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Klurigt Skriftat!
Det förgångna och det nutida
I "skön" förening mot de
Kommande levnads
-bataljerna?
;)

2019-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten