Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige, Sverige fosterland

 

 

Sverige, Sverige fosterland,

land med kyrkan kyrktornets tupp

vakande över skog, ängar och älvens vatten

som flyter bort förhoppningsvis

till att bevattna en mer livfull stad

än en fattig kommun långt bort

från Riksdagshus

och kungen i sitt slott! 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-21 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP