Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna text hör ihop med tanken--- Hur påverkas andras liv av mitt skrivande, att jag kan skriva ner det direkt, eller "måste"?


Post från mina tankar.

Jag har sysslat med annat hela morgonen.
På min dagliga sysselsättning.
Med min dagliga sysselsättning.

Nu när jag får inspiration...
Tankar som kommer, likt den finaste inredningskatalog.
Lockande, förförande, taget...
Om jag var på en auktion.

Måste skriva ner det här.
VET att det här är ett scoop.
Skriver ner det på ett papper, ty det är vad jag har till hands, eller som man också kunnat säga...
Att något står till buds.

Och jag viker det varsamt, för att skriva till sin fullbordan, vid ett senare tillfälle. Just nu är det en kladd...
Kladdkaka.

Märks det att jag som skriver är kvinna?




Bunden vers av Mim
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-21 20:26



Bookmark and Share


  danne //
en smula märks det , lr sånt är svårt ibland att verkligen träffa på rätt ställe, mest är det en magkänsla man utgår från.

Visst finns det riktiga storfiskare här som kan agna kroken å luska ut det mesta , men en för det mest litar på sin magkänsla... sen är det nog samtals ämnet som kan avslöja vilket kön man har framför sig :)

Gott med Kladdkaka mums!
2019-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Mim