Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olidligt

Jag var på Lidl när en tjock mamma med tre feta barn smet före i kön. Deras kundvagn var full av Redbull, kexchoklad och färdigfabricerade hamburgare. Jag lät mig hållas, hade inte bråttom. De pratade spanska och såg ut som indianer.

När jag lämnade butiken gav jag en banan till någon som tiggde vid entrén. En annan kräktes i en soptunna och duvorna väntade på sin tur.

Sen gick jag hemåt, tog hissen upp till mitt bo på sjätte våningen. Såg ut över molnen, under dem ett miljonprogram i grönska.




Fri vers av Om_öj_lig
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-21 21:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefin! Innehåller allt och lite till. Kommer läsa den flera gånger!
2019-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Om_öj_lig
Om_öj_lig