Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte lätt alla gånger

Två bröst beklagade sig en dag över hur varmt
och svettigt det är i en Bh

Vi bröst får nästan aldrig svinga fritt i luften
Så ni killar med era snoppar har det bra mycket bättre
som får dingla fritt i byxorna

Glöm det, Kerstin
Vi killar har det lika trångt och svettigt som ni har det
plus att vi dessutom måste trängas tillsammans
med kulorna
Och när vi sen äntligen släpps ut får vi direkt på oss
en åtstramande gummidräkt för att sen åka tunnelbana
fram och tillbaka ända tills vi spyr……

Det är inte lätt alla gånger!

Ken Cassel
21/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-21 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel