Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbetsmöte

och efter ett rum
fullt med ord
bara yta

yta som kväver
sinnet som letar
efter friheten

ord efter ett rum
som bara lämnar
ytspår

mångsidighet som
när dörren är stängd
ingen betydelse




Fri vers (Fri form) av virre
Läst 279 gånger
Publicerad 2019-05-21 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre