Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blind bock...


Lyktbäraren

 


Lite -n


Springer omkring


Med lysande lykta


i


Blint MÖRKER


Blindhet är över allt i världen..


 


 


Kanske är det lätt att tappa bort sitt huvud


där.


 


 




Bunden vers (Annat versmått) av danne //
Läst 254 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-05-21 21:44



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den är rolig och gullig på något vis
2019-06-02

  Fulbergarn
Ja nog är det lätt
att tappa huvudet
2019-05-27
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //