Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Tvivel av Viksten


Vågornas lek

Vågornas lek
blev ett svek
en röst
utan tröst
sökte en väg ut
hittade till slut
tillbaka igen
till mig själv
och ensamheten




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-21 22:22



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Vågorna kommer alltid tillbaka
2019-05-22

  Öknens Ros VIP
Ibland spelar oss verkligheten spratt.
2019-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP