Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek och hat på samma fat

Som en fingertoppskänsla mellan tumme och pekfinger
kan du känna detta när de ligger där alldeles
tätt intill varann
Och så nära ligger de varann
Så du behöver bara gnugga på dessa fingrar för att kunna
känna hur hettan inom dig bara sprider sig
i hela kroppen på gott och ont..

Kärlek och hat på samma fat!

Ken Cassel
21/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-21 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel