Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden är påtaglig i det tomma rummet

Rummet i tomma intet där ingenting finns eller existerar
Bara ett stort svart hål
Men den som sugs in där lär få sig en resa
För den som sugs in där lär få hurra för sin sista skål
Vilket ni bör veta...

Tystnaden är påtaglig!

Ken Cassel
21/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-21 22:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Där vill man inte vara, då får det bli en Bowie som gick in i ett svart hål, krympte hålet och försvann
2019-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel