Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är typ typen...


som flörtar oskyldigt med kassörskan
( jag fick kvitto på att hennes leende är bara ”business”)

som knarkar negativa tankar

som är grön bland gula bananer

som kan stå med full plånbok och vela om krossade tomater

som är rädd för att dö och samtidigt rädd när det är mycket liv

som i hemlighet flyttar till månen och sen blir arg för ingen hälsar på

som vill leva på avstånd från livet via film

som kan snacka men inte kommunicera

som gör poesi till skit

som inte vet jag vill


känner inte mig själv

men om vi nån gång träffades

hade jag gett mig stryk

har jag svårt för människor av samma typ?



mm typ....











Fri vers (Fri form) av Madrugador
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-21 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madrugador
Madrugador