Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskande kom

I tystnaden mellan två andetag 
Hörde jag döden viska
Om allt det jag längtar till
Men jag vågade inte ta dess hand
Utan jag håller andan 
Och hoppas på att en dag
Höra döden viska sitt kom
Mellan två andetag utan syre




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-21 23:44



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om livet och döden!
2019-05-22

  ULJO
Håll döden på avstånd för livets möjligheter.
2019-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP