Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som avvisar

Den som blir avvisad
av den ende som kan avvisa
förlorar så småningom
förmågan
att komma tillbaka,
och hamnar
på andra sidan av ett mörker
som är mycket djupare
än avvisaren kan utstå,
när avvisandet vunnit laga kraft
och inte kan upphävas

Den avvisades värld
blir ett antal småsaker
i en skrivbordslåda
på en psykiatrisk vårdavdelning

medan avvisaren ”lever” i drömmar
om väldiga hallar
med gigantiska svarta rörledningar
i taket
högt däruppe,
och levandet blir en science fictionstory
om ensamheter
i en djup grotta
på en planet
i ett system djupt i Lyrans stjärnbild

Ensamheter så gränslöst öppna
vecklar ut sig i den som avvisar




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-21 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP