Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med ett endaste djupt andetag

sög han i sig hela universum rätt ner i sina lungor
för att blåsa liv i alla de döda planeterna
Så när han sen äntligen blåser ut hela universum igen
har han väckt liv i det mesta
För nu frodas livet lite överallt i all evighet på
varenda planet, där kärleken till livet aldrig kommer
att få försvinna eller ta slut
The End

Ken Cassel
21/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 111 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-22 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel