Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart har alla goda kvinnor tagit vägen

och vart finns alla gudarna någonstans
när man väl behöver en
En riktig god hjärtevän
Jo, för jag skulle verkligen behöva en hjälte just nu
som hjälper mig att värma upp den
så kalla sängen
Vill inte ens gå och lägga mig i den just nu
Så sängen min har numera blivit till min ovän

Ligger numera i soffan och vrider mig i drömmen
då jag drömmer om henne
Hon som inte finns kvar här när jag sen vaknar upp
då jag alltid blir lika svettig om pannan
men helt iskall inuti
Då jag tycker att det är jävligt tufft att ständigt
vakna upp helt ensam
Vilket i vanliga fall inte är min melodi
Så vart har alla så förtjusande kvinnor och gudar
bara tagit vägen
Jo, för jag skulle verkligen behöva en hjälte just nu
En liten hjälte
Och det med en gång så att jag kan få gå och sova ut
riktigt ordentligt någon gång...

Ken Cassel
22/5-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-22 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel