Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Känslor

Känslor så djupa eller känslor så svaga. Känslor så stormande eller helt stilla. I alla dess nyanser finns dom men det finns inte tillräckligt med utrymme i min själ. Känslor som inte får plats, dom ligger ihoptryckta och travade på varandra. Det är svårt att hitta eller sortera i denna röra. Det är svårt att ta sig fram. Känslor kan vara så mycket eller så litet men det finns inte tillräckligt med ord för att beskriva dom. Känslor formar oss på olika sätt och det är det som blivit till den jag är. Frustration, sorg, ilska, och bitterhet har gjort mig stark. Kärlek, ödmjukhet och glädje har gjort mig skör. Känslor så sköna eller känslor så smärtsamma. Rädsla och oro är det som är jag men även känslan av nyfikenhet och stolthet. Jag har alla dom känslor som finns rent emotionellt. Jag lever och andas dom varje sekund. Men jag känner hellre för mycket än ingenting alls.




Fri vers av Kaffedivan
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-22 01:45



Bookmark and Share


  Kaffedivan
Exakt så är det verkligen Sten :)
2019-05-24

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Som sagt,känsloengagemang kräva en viss sorts styrka som de svagaste inte mäktar med.
2019-05-24

  Kaffedivan
Ja det är så sant Gunnar :)
2019-05-23

  Gunnar Hilén VIP
Känslor ÄR LIV.
2019-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan