Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om de STORA MÄSTARNA tänkte...

Nu har jag skrivit ett mästerverk.
Tänk om alla de STORA, skulle tänka så.
Huru vidare skulle de komma , i sina liv?

BARA, att de tänkte ; Nu får det vara nog.
Nu får någon annan ta över.

Och kanske har vi ALLA, något eller någon litet barn inom oss...?
Som vill att någon annan skall ta över.

VARFÖR?

Har den STORE mästaren gett upp nu? Med sina ord; "Nu får det vara nog. Nu får någon annan ta över"?




Bunden vers av Mim
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-22 06:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja exakt så, det lilla barnet vill ju överleva.

2019-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Mim