Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undergången

Vi har grävt vår grav
hela vår jord är en kyrkogård
överallt ärr som minnesmärken
skador, plast, gifter, kärnavfall

vi är dömda
vårt brott är omänskligheten
efter oss syndafloden
det blir ingen kvar som sörjer

människan, en parentes
stormvindarna väntar oss
evigheterna skall läka jordens sår




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-31 23:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Träffande beskrivning av människans destruktiva sida. Men vi har även en annan sida och jorden har otroligt bra läkningsförmåga.
2019-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP