Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
argdikt så det ryker


kvinnors förbannade pratsjuka




Lyssna på dem !
Som vilsna papegojor.

"Var är jag....vem är jag......hur är jag ?
Jag vill ju bara vara dig nära".

Men håll käft då och känn !

Och vem fan vet
om jag inte skulle börja prata.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 968 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-22 10:29



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Sant, bra påpekande.... ibland kan tystnaden säga mer och leda till en bra dialog.
2019-05-23

  Gunnar Hilén VIP
Det här handlar inte om nån machostil. Det handlar om att våga vara tyst och känna. Är det svårt ?
2019-05-22

  AKT VIP
Tv, öl, hårigt bröst och nätundertröja. Tur att det finns ett liv efter detta!
2019-05-22

    ej medlem längre
Ibland blir det för mycket snack och för lite hockey.
2019-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP