Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett spektakel

En skriande åsnas
osannolika läte
spränger nästan
ljudvallen
Ytterligare ett tecken
på sommarens
ankomst till förorten
Clownens framträdande
ansikte i förgrunden
och de stegrande hästarna
i bakgrunden
Minnen av andra år
Andra platser,lotterier,
sockervaddar
Egna och andras barn
Barndomen
Åldrandet
förväntning,förhoppning
Festligheter
Cirkusen som metafor
för våra liv
Ett spektakel .....




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-22 11:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ännu en spännande text av dig. Du är duktig på att skriva.
2019-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP