Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Personligt porträtt




Är som ett vindkraftverk

när vinden saknas
står jag stilla
funderar och planerar

när vinden är gynnsam
är jag full av energi
försöker förverkliga mina planer

när det blåser för starkt
stänger jag av
för att undvika överbelastning




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2019-05-22 12:11



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
låter som du har lärt dig att anpassa dig till din egen energi-bra där!
2019-05-25

  Respons VIP
För att vara som ett vindkraftverk låter du väldigt mänsklig!
2019-05-23

    Peter Söderqvist
En liknelse som inspirerar.
Snyggt självporträtt.
2019-05-23

  limerick VIP
Du hushållar klokt med din energi och visar hur vi alla borde göra med vår jords resurser.
2019-05-23

  överlevaren VIP
Kraftfull text om din energi!
2019-05-23

  Karina"Kia"
Så starkt och bildlikt uttryck sätt du förmedlar om hur du känner känslan och blir i vindens spel!

En pust till dig med in i diktens verk!
2019-05-22

  Blomma-Stjärna VIP
fyndig o fin metafor för att hålla det inre o yttre i någorlunda balans!

2019-05-22

  Maria Sundelin VIP
Bra liknelse
Kramar
2019-05-22

  Olof Lagerhorn VIP
Originell bild kring att disponera tid
och kraft på ett bra sätt.
2019-05-22

  M.Eta
Ännu en fin liknelse från din penna!
2019-05-22

  Gunnel Eriksson VIP
Så klokt om det lyckas.
2019-05-22

  Lottie Ålhed VIP
Viktigt med balansen Bra text
2019-05-22

  Niliboy
Samma här!
2019-05-22

    ej medlem längre
Det låter som om du hittat en bra balans. Härligt.
2019-05-22

  Kungskobran VIP
Klokt, när det blåser för mycket är det
dags att stiga av
2019-05-22

  WyS VIP
Bra insikter!
2019-05-22

  Öknens Ros VIP
Kloka råd att följa.
2019-05-22

  ULJO
Som livet när det är gott.
2019-05-22

  Feliaxel VIP
Det gäller att anpassa farten för att må bra
2019-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP