Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid ett vägskäl kan ingen stanna


Det spelar ingen roll

hur många tårar jag än gråter

hur högt jag än skriker

hur mycket jag än förbannar

Kastad tärning ligger

och livet går inte att spola tillbaka

det går inte att ta tillbaka

att göra om

det enda jag kan göra

är att sända ut mina förlåt

tyst och innerligt

låta dem flyga ikapp med fåglarna

och hoppas att de når fram

och jag sparar ett förlåt

det är till mig själv

för jag förlåter också mig

så att jag kan gå vidare

jag har stannat alldeles för länge

vid den här gläntan

vid det här vägskälet

nu väljer jag väg

och den tar mig framåt

och kanske vi möts igen

vem vet


vem vet












Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-05-22 12:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2019-06-07

    ej medlem längre
"Sparar ett förlåt, det är till mej själv!"
Som en rad man kan ha i plånboken och plocka fram emellanåt när det behövs!
2019-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP