Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varse...

 

Där kom ett ljus

och alldenstund

den kvällen silverfärgad stod

och luft var mestadels

vårt vackra vedermäle

då intet annat var och fanns

som om en längtan talat

om gömslet under träden

om skygga bleken bara

och tyst det var

och skärvorna

i fjärran orden viskat

när tidigt steg

och tecken skrevs

om Du, om dagars

mening...




Fri vers (Fri form) av Domenico VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-22 13:32



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
kan ske det vi tror outtalade, du talar skönhet
2019-08-13

    ej medlem längre
vemodigt våldsamt vacker är allitterationen " vårt vackra vedermäle" Gömslet under träden en tillflyktsort, tystnaden en välsignelse. Skärvorna kan läggas som ett pussel för att tyda de tecken som skrevs. Och dagarna har mening trots allt.
2019-05-22

    ej medlem längre
Så fint!
2019-05-22

    ej medlem längre
Man tänker lite på ljuset i tunneln eller något sånt. I alla fall i hop med bilden.
2019-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP