Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fnöske

Prästerna och de skyldiga
brinner
i helvetet
tvåhundra år
tills de åter
är inget…




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-22 13:32



Bookmark and Share


  danne //
Fröding å Ferlin känsla här :)
2019-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP