Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våren är här. Inspiration Varför springer alla nuförtiden av Öknens Ros


Bråttom

Varför springer alla så
jo det är Spring time




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-22 14:13



Bookmark and Share


  Fulbergarn
he
det är vår tid
2019-05-22

  danne //
:)
2019-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP