Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fula små flickor på stranden

lyckliga ännu

med sin okunskap att de

blir fula kvinnor

 




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 279 gånger
Publicerad 2019-05-22 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP