Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MINNS NI BOSSE?

folk är hemliga

när man är främling

folk är vänliga

när du är död

liksom bävrarna

bygger fördämning

vill man skydda

den själ som är spröd

 

folk är farliga

när de förlorat

när de misslyckats 

med sina liv

bagatellartat

blir uppförstorat

och förbittringen

så intensiv

 

 

LARZ GUSTAFSSON 22/5 2019

https://www.youtube.com/watch?v=alVyI7KfQrU

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 362 gånger
Publicerad 2019-05-22 14:31



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Innehållsrik text på många plan. Mycket bra!
2019-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP