Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


War is menstrual envy

 

 

Isolerad

demolerad

verserad

 

till den du vill att jag skall bli

 

 

Dominerande

domderande

duperande

 

till den du önskar att jag vore

 

 

 

Manipulerad

polerad

makulerad

 

från den jag en gång var

 

 

 

En lisa

av en visa

från den flisa

 

av mig - som trots allt finns kvar

 

 

 

Förnedrad

besegrad

förlegad

 

är det ändå jag som skrattar åt ditt mindervärdeskomplex

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Judas Ekholm VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-22 14:34



Bookmark and Share


  Fulbergarn

2019-05-23

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Den sista slutledningsfrasen sitter som en tunn tättslutande kondom på en erogerande lem i maximum
2019-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP