Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vildaste tankar


Vildaste tankar viner genom huvudet.
En känsla av olydighet strömmar genom kroppen.
Jag känner mig snabb som en leopard och lika stark som en lian.
Nu vill jag kliva på!
Ger du mig den tiden? Ger du mig den lusten, så är jag din.




Fri vers (Fri form) av Storm Aska
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-22 14:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Passa på...
2019-05-22

  danne //
Den där manin känner man allt igen , rusningen av frihet att inget stoppar en , allt är synkat i den kapseln man är i, där å nu..

Man känner av rovdjurets snabbhet här i texten "fart som far fram"..
snyggt skrivet klart du ska ha tiden å lusten...
2019-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Storm Aska