Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan lyse inombords

Saknar dig vännen dag som natt
SOLEN ALDRIG MER SKINER
INOMBORDS PÅ MIG MER SKATT!
Jag försökte tänka om, tänka nytt,
men det gick tills natten föll
då gick allt liksom jag bara omkull...

Förr läste jag om dina turnéer,
var du än var blev det succéer...
Applåder till max och alla föll strax
för dig som jag gjorde och ännu gör...

Du fann en uppåtgående stjärna som
sjöng så bra, som få kände till... Jag
lyssnade på henne, jag föll som en kägla...
Som du gjort, du tänkte stort, innan allt
börjat tog det slut, jag som du vi fattade
ingenting, av henne kunde du gjort
någonting... STORT! Men hon
försvann bara fort...

Som sagt bäst jag inte läser om dig mer
lugnare för mitt hjärta, som annars
får för sig en massa...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-22 17:00



Bookmark and Share


  ULJO
En saknad själ, en saknad storhet förstår jag
2019-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt