Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Yrvakna

 

slår vi upp våra ögon

ur vinterns dvala

stiger fram i luften, vårens fläktar har kvar

hälsad är du gryende sommar 

Försiktigt reser vi oss jublande ur mullen

alltet andas hudlös längtan

öppnar våra knoppar och blad

vänder kinden till

mot solen

 

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-22 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP