Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUDINNAN I ICA-AFFÄREN

Du stod där i kön
vid ICA-kassan
det lyste om hela din kropp
det var som om en ängel
omslöt dig.... som i en kram
likt en skimrande, skyddande aura.

Hänförd
ville jag få smeka dig
fånga dina ögon
få säga hej
få presentera mig.

Jag ville rusa fram
falla ner på knä
bedjande få säga
du måste vara en gudinna
låt mig få följa dig
om jag så bara blir din slav.

Du betalade
tog dina kassar
och styrde bort
ur min åsyn
jag började nästan gråta
fick anstränga mig
för att inte springa efter.

Vem var hon????
Gudinnan i ICA-affären!!!!







Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-22 18:28



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så himla fint! :) Underbart berättat, hoppas det var sant, då blir liksom världen en bättre plats känns det som. Heja dig!
2019-06-03

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Men,Gunnar då,ryck opp dä å bete dig inte som en kärlekens amatör.
2019-05-24

  överlevaren VIP
Vackert ordat!
2019-05-23

  Feliaxel VIP
Ibland händer det ofattbara
2019-05-23

  gunnnar nylund VIP
He,he, nää det var nog inte hon som
stod där i kön.
2019-05-22

    Sefarge VIP
Inte Babben Larsson
I.a.f?
;)
2019-05-22
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP