Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FEM TRAPPSTEG

Fem trappsteg

ut i framtiden

Fem trappsteg

ut i friheten (?)

Fem trappsteg

ut ur tryggheten

I juni -80

"Studenten"...

 

LARZ GUSTAFSSON 22/5 2019

http://webnews.textalk.com/gevaliensis-1/vasaskolans-trappa

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2019-05-22 18:40



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Fint skrivet om tryggheten och den ovissa framtiden.
2021-10-11

    ej medlem längre
En minnesrik dag med blandade känslor.
Fin bild!
2019-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP