Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På allvarligt. Jag är mer trött än hängmörat kött från förra onsdagen, vad gäller era jävla blommor och bin, getingar och hallon. Kan vi inte tillsammans försöka krossa konformismen?! Nej, tänkte väl det...


DU/NI tråkar ut mig!

 

I gränslandet mellan rött och vitt

släpar du ditt vilsna alfabet,

slungar dina stavelser i mitt tomrum

i fåfänga försök att vara intressant.

 

Ett pryglande eko av ett skratt

studsar i mitt uttråkade hjärta;

du har aldrig varit något mer för mig

än ett torftigt tidsfördriv.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-22 18:49



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Helle du danne då!
Men allt kan ju ej
Vara AIK här i
Livet.eller?
;)


2019-05-23

  Judas Ekholm VIP
Suverän kommentar! Tack! Du äger kalaset!
2019-05-22

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
...eller som ett blad ur DN som ersättning för tom toarulle.
2019-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP