Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Författarlimerick från 2004


limerick22maj19

I Orwells 1984
är mänskan en kugge och en myra.
Förfluten är nu hans framtid,
men ta en titt på vår samtid,
och de Storebröder som vill oss styra!

 




Bunden vers (Limerick) av Algotezza VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-22 19:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ta en titt på EU och alla zombier som röstar i EU-valet.

2019-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP