Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Författarlimerick från 2004


limerick22maj19.3

Den mobergska Utvandrarsviten
skrevs ej blott för eliten.
Den öppnar en dörr
till det som var förr
och än utgör problematiken.

 




Bunden vers (Limerick) av Algotezza VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-22 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP