Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värme

Stigande solen
Lyser från klarblå himmel
Skjortan genomvåt




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-22 19:56



Bookmark and Share


  Birk Andersson
Kvavt!
2019-05-23

  Öknens Ros VIP
Svettigt värre!
2019-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén