Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Untitle


En oskuld som är tagen ville hon eller blev hon våldtagen
Ett barn som blivit slagen
Det var föräldern som bröt mot lagen
Men barnet såg sig själv som ett av misstagen
Ett krossat hjärta som går ut på fredagen för att kunna leva igen
En som aldrig blivit mottagen
Bara nerslagen
som alltid har ont i magen
Den som är totalt nerdragen
Den som ligger på en toa och injeserar hela dagen
Den som inte orkar mer och tar de sista andetagen
som inte får möta morgondagen
Den som lever på socialbidragen
Ligger på soffan full och blåslagen
Den som blivit intagen
För att han blivit indragen
Romantiserandet av att bryta mot lagen
Den som är ny i landet som har flytt i båt med bebis i magen
som aldrig kommer kunna fira namnsdagen
Den som sitter på hemmet som tycker livets show är långdragen
Som inte vill se morgondagen
Den som alltid är upptagen
som inte längre vet skillnad mellan helg och vardagen
Den som har trauma från landet där alla körde folkswagen och allt dömdes efter folkslagen
Den som inte har något slut på arbetsdagen
den svarta slaven vars blod rinner ut i världshaven




Bunden vers (Tanka) av 9vendela9
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-22 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

9vendela9