Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tappat sugen

Egentligen
kan det ses som lustigt
Att när vi tror att bussen just börjat rulla
Så sitter vi kvar vid hållplatsen

Egentligen
verkar allt vara inlåst
Ingen talar högt
Ingen talar ut

Egentligen
vore det uppenbart
Att vi borde ta oss härifrån
Innan viskningarna blir till dån

Egentligen
skulle jag komma in genom dörren
Istället för via baksidan
Men jag har tappat sugen

Egentligen
kommer det inte att vara längre
Än att jag hinner ta mitt pass
Och en taxi innan du somnar

Egentligen
är det fullt logiskt
Att pjäsen fortsätter
Långt efter att manuset tagit slut

 




Bunden vers av Arvast
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-22 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast