Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knuten

Hur jag knyter samman dagarna
Med drömmar
Med flit
Av tvång
Ett hantverk
Håller lågan vid liv
Ljuset
Så ensamt
I det stora




Fri vers av Aaxel
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-22 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel