Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utsläppsrätter


när jag ringde psykosociala
hade dom inte tid med mig
så jag fick lägga
min problematik på is
du kan väl öva konståkning så länge
göra snygga mönster i den


men dom hade skrotat rinken



och min vän bjöd in mig till konstvandring
dom har så vackra tavlor
på psykakuten


hon tog sig dit via järnvägen
la sig för att vila på träribbor
i mörkret mellan huskvarna och
knutpunkten

så dom la ner
infrastrukturen

hela sverige stannar
hon har fuckat tidtabellen


ersättningsbussar
långväga taxi


sen bad om ursäkt för det med
för att hon fuckat våra
utsläppsrätter


nånting att investera i
mina sista ingemar bergmans
han kommer göra film om mig
och mina valutakurser



men det var dålig utdelning jag
brände mina fingrar och fick
sot i mina ögon
satte wunderbaums i jorden
för att simulera hela skogen
men det stack i näsan och jag
brände den med


kunde inte sniffa mig till
vårdcentralen


innan jag fick höra


att dom lagt ner den med




jag tar på mig det
borde varit
sjukare













Fri vers av Love Död
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-08 12:56



Bookmark and Share


    Betzy
Den där indignerade ilskan, är så stark. Bra vapen Love!
2019-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död