Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mammutpäls vännen






min vän sa att hon
välkomnar lyxprostitution
med vidöppen gylf och
utsträckta armar och jag
vill inte pissa på din parad men


dom är ärrade som fan






du är skrynklig vännen







hon sa:
det finns fetisher för allt
och mina gamla mörka moln ska
börja regna guld, ja



astrid l och
ingemar b
kanske en och annan
röding på det och




några till ärr


när allt är sagt och gjort och jag
zippat igen för gott och jag
gråter mig till sömns men




på lakan av fucking mammutpäls


vännen



YOLO är död men jag kan ta oss ut ikväll
där det finns musik
och det finns människor
och dom är unga och

vid liv

livs levande i kön till toaletten
för att slåss om att få
lapa charlie sheen


och vännen

jag ber dom bygga baren omkring dig så du
slipper gå av scenen
nånsin

det verkar spela roll för dig

installerar laser för du
nöjer dig aldrig med
allt det där vanliga
som ett par ögon brukar se
stroboskopen
så du slipper se mina ärr
hälften av tiden för
ej svansar hava de
och såpbubblorna
bubbelbubblorna
alla bubblorna
förvränga din spegelbild du
har ju aldrig trivts med den

vännen




































Fri vers av Love Död
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-23 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död