Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Platsen



Platsen

Undan
sömnparalysens
förlamande
inverkan

Din destination
Gömd
för världen
Bland gäckande
skuggors ekon
och slarvigt gömda
aldrig glömda, visioner

Illusionen om oss
i så många versioner
Inrymt i ett enda
medvetande som
är vårt

Det liv som inte ens
den klara drömmens
verklighet lyckats
synliggöra

En gång kommer
vi ändå lyckas skriva
om den här platsen
Vilken den än visar
sej vara
och fylla den med
insiktsfulla möjligheter




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-23 09:02



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint hoppfullt
2019-05-23

    ej medlem längre
Låter bra
2019-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP