Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Opinion live hade honom som gäst, den bästa i pk styrda svt programmet, han sköt sina sannings pilar!


Tack skådespelare Stefan Sauk

Tack skådespelare Stefan Sauk
för ditt mod att stå upp för folkets
rättigheter när det gäller vården
du sa att vi har en av världens
högsta skatter och undrade
vart alla våra pengar tar vägen?
du visade känslor av ilska
och var rak i dina sanna ord
du plöjde på som en isbrytare
en frisk fläkt den unkna pk världen
en härlig omrörning i deras gryta
du satte politikerna på plats
en del verkade tappa hakan
du sa vad du tänkte upplevde
dina åsikter visade på
att landet inte fungerar
att det styrs av dårar är du
absolut inte ensam om att tycka
resultaten är uppenbara
det går inte att gömma
den pågående raseringen
du sa bara sanningen
som många inte vågar
de går som katten
runt het gröt!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-23 10:33



Bookmark and Share


  Thylacine
Håller med
tack skådespelare Stefan Sauk!
och tack mare för dina texter
här på poeter!
2019-05-23

  Kungskobran VIP
Världens högsta skatter
vad fan får vi för det.
Vad får vi för världens högsta skatter
Uselt försvar
Dåliga skolor
Kilometerlånga sjukhus köer
Underbemannad polis
Rättsväsende på knä
Urusla pensioner för många
Gäng kriminalitet
Hundratusentals arbetslösa invandrare
Tiotusentals som gått under jorden
Gigantisk statsapparat
Enorm administration på alla områden





2019-05-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP