Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: P-O FLODSTRÖM


DET SKER MEDAN JAG VILAR

men stillheten

gör gott ändå

att läsa är en lisa

i bibliotekets lugna vrå

kan läshungriga spisa

att läsa är att resa

ja, så sant som det är sagt

jag vilar på en säker grund:

försoningsblodets pakt

 

LARZ GUSTAFSSON 23/5 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 296 gånger
Publicerad 2019-05-23 11:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Kom böcker, mina bästa vänner och locka mig med!"
Denna fras stod på en lapp i en bok jag köpte från ett antikvariat.
2019-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP