Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De exklusiva bortskämda hundarna!

 

En hund!
Är
Människans bästa vän

Så låter enligt många???????????

De aldrig plockar efter sig
De få inga böter
De lever ett lyxligt liv på bekostnaden av andra

Och de FÅR INTE LÄMNAS ENSAMMA!

Så låter lagen!
Så låter hos djuraktivisterna!
Så låter enlig religionen demokratin!

Men,

De äldre!
De gamla!
De sjuka!

Kan man lämna dem ensamma

En hund har mer värde än en människa i västländerna
Ett djur har mer värde än en gammal människa i Sverige/väst
Ett djur måste få sällskap får inte plågas

Men det kan man göra mot de äldre, gamla, sjuka

Djur tas omhand om de inte må bra
INTE DE ÄLDRE!

Djur får skydd enlig lagen!
INTE DE ÄLDRE!

Djur får knulla och knullas av människor
De äldre knullas på livstid av ensamheten

VAD är det för värld vi lever i ??????????
Vad är för religion som styr västvärlden?

Som kränker människans värde, sjuka, gamla handikappat
Som föraktar de gamla

Och du som gråter din hund!
Kommer i framtiden ha samma öde som de gamla

Din hund kommer inte att rädda dig från ensamheten, kränkningen
Det finns de som älskar sin hund mer än sig själva och en annan människa

Det borde, måste vara laglig att gifta sig med sin hund du demokratin!!!!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2019-05-23 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP